Ingyen alhat ebben a dizájn menedékházban Bordeaux mellett

Ingyen alhat ebben a dizájn menedékházban Bordeaux mellett

 Ha kedvet kapott egy alternatív nyaraláshoz Franciaországban, és véletlenül Bordeaux mellett gyalogtúrázik, melyről már tavaly tudtuk, hogy 2017 legmenőbb úticélja, érdemes előre szállást foglalnia ebben a dizájn menedékházban – írja a The Spaces.

Le Haut-PerchéThe Spaces

 A Le Haut-Perché (szó szerint: „magasra tett") elnevezésű, lábakon álló fakunyhó egy angol építésziroda alkotása. Bordeaux-tól északnyugatra, a Parc des Jalles-ban állít emléket a 2. világháború után a térségre jellemzővé vált víztornyoknak. A dizájnnal az építészek nem titkolt szándéka volt, hogy a meglepetést okozzanak a túrázónak egy fárasztó nap végén.

A többi házikó is látványoshttp://lesrefuges.bordeaux-metropole.fr/

A hatágyas házikó öt lábon áll, és ablakaiból egy vízimalomra, folyóra és erdőre nyílik kilátás. A Le Haut-Perché csupán egyike azoknak a látványos menedékházaknak, melyeket a The Green Loop (Zöld hurok) elnevezésű gyalogos turistaút mentén építettek.

Ez is egy menedékházhttp://lesrefuges.bordeaux-metropole.fr/

 A dizájnkunyhók ingyenesek, online regisztrálni kell viszont a francia nyelvű honlapon, méghozzá mindig az azt megelőző hónapban, hogy menni szeretne.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek