Egyetlen európaiként került be ez az erdélyi város a világ legjobb turisztikai célpontjai közé

Az egyik legnevesebb nemzetközi utazási portál, a TripAdvisor a világ legjobb 25 turisztikai célpontja közé sorolta Brassót. Ami még inkább meglepő, hogy ez az egyetlen európai város a listáján. Az amerikai székhelyű Tripadvisor utazási portál a turisták értékelése alapján állította össze a helyezetteket, és a rangsorban 21. helyen végzett Brassó – írja a maszol.ro.

Brassó téli látképe is lenyűgöző voltForrás: Shutterstock/ecstk22

Az oldalon található ajánlóban a „hagyományos báj és a modern városi élet harmonikus ötvözeteként" hivatkoznak Brassóra, melynek látványosságai közül kiemelik Európa legkeskenyebb utcáját, a medverezervátumot és természetesen a törcsvári (Bran) kastélyt.

„A Travellers Choice Awards Best of the Best díját azok a desztinációk nyerik el, amelyek szállodáikról, éttermeikről és programjaikról nagy számú pozitív kritikát kaptak az elmúlt 12 hónapban. A Tripadvisor oldalán található 8 millió helyszínnek kevesebb mint 1 százaléka kapja meg a Best of the Best díjat, ami a legmagasabb szintű elismerés" – áll az utazási portál listájának leírásában.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek