Eladóvá vált a Gucci-ház két római villája

Te is elképzelted már, hogyan nézhet ki egy olyan kifinomult ízlésű család, mint a Gucci-ház alapítóinak otthona? A világ egyik legikonikusabb divatházát létesítő dinasztia leszármazottai most eladásra kínálják két római villájukat, amelyek ugyanolyan fényűzőnek tűnnek, mint a legendás divatmárka kollekciói: 

A történelmi rezidenciát eredetileg Aldo Gucci, a Gucci-házat alapító Guccio Gucci egyik fia építtette az 1940-es évek végén, miután Firenzéből Rómába költözött. Mindkét villa Róma legexkluzívabb lakónegyedben található, mindössze 10 percre a város történelmi központjától. Az épületeket egy két és fél hektáros park veszi körül, és közös medencével rendelkeznek. Az 1951-ben elkészült birtokon az angol és a toszkán stílus keveredik - írja a Time Out.

A nagyobb épületben, amelyben a Gucci-dinasztia különleges ünnepeit is tartották, egy emeleti penthouse stílusú lakórész és egy tágas, két fürdőszobával és gardróbbal ellátott hálószoba került kialakításra. Emellett játékszoba, illetve külön személyzeti szobák is találhatóak az épületben. A villákat együtt 15 millió euróért árulják az ingatlanpiacon.

(A borítókép illusztráció, forrása: Shutterstock/Fmilano_Photography)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek