Kappadókiában a hőlégballonok veszik át a taxik helyét

Megszületett az Uber Balloon, melynek segítségével egy színes hőlégballonon fedezhetitek fel a Göreme Nemzeti Park csodáit. Ősszel és mostantól már ti is foglalhattok hőlégballonos utakat Kappadókia felfedezésére. Készen álltok a repülésre?

Forrás: Alla Laurent/Shutterstock

Anatólia középső vidékén járunk, Kappadókiában, mely egyedi sziklaképződményekről, a bronzkori házakról és a sziklákba vájt templomokról ismert. Egy olyan területen, ahol minden nap sok színes hőlégballon emelkedik az égbe, hogy a világ minden tájáról érkező utazók különleges élményben részesüljenek.

Kappadókiában hőlégballonok veszik át a taxik helyét: az Uber ugyanis új élményt dobott piacra az alkalmazásában. A hőlégballonos utazás lefoglalása nagyon egyszerű. Miután letöltöttétek az alkalmazást, ki kell választani a "Léggömbrepülések Kappadókiában" kategóriát, le kell foglalni az Uber Balloon szolgáltatást, és ki kell választani az indulás dátumát. Minden utazás reggel 6 órakor indul, és legalább 12 órával korábban kell lefoglalni. Az október 23-tól november 19-ig elérhető, az élmény ára 150 euró – írja a siviaggia.it.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek