A méltán híres Fehér Lótusz Ausztráliában folytatódhat?

A 10 Emmy-díjjal jutalmazott, rendkívül sikeres Fehér Lótusz című sorozat következő évadáról hivatalos infók láttak napvilágot. Miután a széria alkotóját, Mike White-ot, és a sorozat főszereplőjét, Jennifer Coolridge-t meghívták egy fesztiválra Sydneybe, a rendező bejelentette, hogy a sorozat harmadik évadát lehet, hogy Ausztráliában forogatják majd, és egy előzmény is készülhet a történethez.

A sorozat eredetileg 1 évados mini-szériának lett tervezve, de most már úgy néz ki, hogy antológia lesz belőle - minden évadban más szereplőkkelForrás: ©HBO

A Fehér Lótusz első évada Hawaiin, a második Szicíliában játszódott. "Arról álmodom, hogy minden kontinensre eljutunk; most Ausztráliának kellene következnie" - mesélte White a hétvégén tartott sajtókonferencián.

Mint mondta: Ausztrália minden szempontból illene a képbe. Rengeteg nagyszerű tehetség dolgozik ott, és a helyszín is vitathatatlanul szép. White arról is beszélt, hogy szó van egy lehetséges előzmény leforgatásáról is, amelynek középpontjában a Jennifer Coolridge által alakított Tanya McQuoid állna. White szerint nagyon szórakoztató lenne a húsz évvel fiatalabb szereplőt látni.

Coolridge egy kérdésre válaszolva megerősítette, hogy bár az ő karaktere már nem fog szerepelni a harmadik évadban, ő is az ausztrál forgatásra szavaz, és nincs ellenére egy előzményprodukció elkészítése sem. A tíz Emmy-díjjal jutalmazott vígjátéksorozat 61 éves sztárja idén a Golden Globe-díjat is elnyerte a Fehér Lótuszban nyújtott alakításáért.

Forrás: MTI; imdb.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek