Videó: Ez történik, ha egy csapat rája úszik a fürdőzők közé

Egy érdekes videó került fel a közösségi oldalakra, amely egy fürdőzök közé tévedt rájacsapatot örökített meg. A felvétel egy jelentős floridai turisztikai célpont, Fort Myers városának tengerpartján készült. A város a nevét egy egykori erődről kapta, amelyet a Seminole háborúk idején építettek. Csodás tengerpartja közkedvelt a standolók körében, és mint kiderült, nem csak az emberek szeretik látogatni. Íme a különleges felvétel: 

Nos, ahogy a videón jól látszik, a nagyjából ötven fős rájacsapatnak nem okozott gondot, hogy a fürdőzők nem mindegyike észlelte a közeledésüket. Intelligens módon kerülték ki a vízben sétálókat, fürdőzőket, ha kellett, akár két oldalról. 

Fenséges uszonycsapásokkal haladnak a vízben a rájákForrás: Shutterstock

Azért ne feledkezzünk meg arról, hogy a híres krokodilvadásznak, Steve Irwin ausztrál természettudósnak egy rája oltotta ki az életét, annak ellenére, hogy a világ legveszélyesebb állatai között mozgott, a krokodiloktól a mérges kígyókig. A rája által okozott halálesetek valójában ritkák, de jobb elkerülni őket – tanácsolja a theconversation.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek