Hat órán át hánykolódott egy hűtőládában a tengeren egy thaiföldi férfi

Egy 33 éves férfi csónakja süllyedt el a dél-thaiföldi Krabi tartomány partjainál, aki ezt követően hat órán keresztül lebegett egy hűtőládában, míg egy arra elhaladó halászhajó megmentette – olvasható a Daily Star oldalán.

Anat Massoyot egyedül indult horgászni csónakjával a Hong-szigethez közeli Koh Lao Hang szigetére. A semmiből azonban egy nagy hullám érkezett, és a víz teljesen elárasztotta hajóját, ami a tenger közepén azonnal süllyedni kezdett. Szerencsére Anat be tudott mászni rózsaszín hűtőládájába, amiben általában a halakat tartja.

A férfi hat órán át hánykolódott a tengeren, míg egy elhaladó halászhajó észrevette, és biztonságban a partra vitte. Anat azt mondta, hogy hálás, amiért megmentették az életét, de jelenleg nem tudja, mihez kezdjen, és miből tartsa el családját, mivel a halászat volt az egyetlen bevételi forrásuk. A 3-as falu főnöke, Somsak Debbut mozgósított egy csapatot Anat csónakjának felkutatására, amit sajnos nem találtak meg, ezért közösen gyűjtést szerveztek, hogy a férfi új hajót vehessen.

(A borítókép illusztráció, forrása: Shutterstock)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek