Eladó a világ legmagasabban fekvő lakása

Tulajdonosai eladják a világ legmagasabb lakását. A 250 000 000 dollárért piacra dobott ingatlan a Central Park Tower tetején található – adta hírül az AD. A Wall Street Journal beszámolója szerint a fejlesztők biztosak abban, hogy még ilyen áron is el tudják majd adni a három emeleten elterülő penthouse-t, hiszen a luxus netovábbja.

A lenyűgöző otthonban hét hálószoba, nyolc fürdőszoba, három mosdó, két konyha, saját terasz, valamint több nappali és szórakozóhely is található. A három szintet egy hatalmas lépcső köti össze, és a padlótól a mennyezetig érő ablakok panorámás kilátást nyújtanak New York városára.

A lakást nem csak a magassága vagy az elhelyezkedése teszi a manhattani ingatlanok csúcsává, hanem lehengerlő mérete is.

A 131. emeletei lakás 431 méter magasságban helyezkedik el. Az ingatlanközvetítő, Ryan Serhant szerint a legfelső emeletről szabad szemmel látható a Föld görbülete. „Azt hiszem, ezt érzik a hegymászók, amikor egy hegycsúcs tetején állnak" – mondta. 

A tökéletes kilátásForrás: Ryan Serhant / Facebook.com

A 472 méter magasra emelkedő Central Park Tower folyamatosan döntöget világrekordokat. A Central Park délnyugati sarka alatt található épület amellett, hogy a világ legmagasabb lakóépülete, és a világ legmagasabb lakását is tartalmazza, a világ legmagasabb privát klubjának is otthont ad.

A borítókép forrása: Shutterstock/Sergii Figurnyi

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek