18 skorpiót talált a bőröndjében egy nő a horvátországi nyaralásából hazaérve

Egy nő a horvátországi vakációjáról Ausztriába visszatérve 18 skorpiót talált a bőröndjében – közölték az osztrák hatóságok. A nő július 23-án pakolta ki otthonában a csomagját, amikor az ijesztő felfedezést tette. Mint kiderült, egy nőstény skorpió telepedett meg a bőröndjében 17 kicsinye társaságában – írja mirror.co.uk.

A Linztől körülbelül egy órára nyugatra fekvő Natternbachból származó nő azonnal hívta az állatmentő szolgálatot, akik elvitték a skorpiókat. Tierhilfe Gusental állatmentő közleményben nyilatkozott: "Az állatokat biztonságba helyezték. Jelenleg a linzi állatmenhelyen vannak, amíg el nem indulnak a visszaútra."

Azt tervezik, ugyanis, hogy visszaviszik őket a származási helyükre, Horvátországba.

A skorpiók valószínűleg jól elszaporodhatnának Ausztriában, de nem ide valók" – mondta el az egyik munkatársuk.

Ezért tervezik úgy, hogy visszaküldik őket. félelmetes még csak belegondolni is, hogy a nő már három hete otthon volt, amikor felfedezte a skorpiókat.

Ez azt jelenti, hogy az állatok valószínűleg egész idő alatt jól érezték magukat a lakásban anélkül, hogy észrevette volna őket.

Idén nem ez az első eset, hogy véletlenül skorpiókat hoztak Felső-Ausztriába. Június 30-án egy nő a linzi lakásában talált skorpiót, szintén a horvátországi látogatása után.
(Címlapfotó: Q K/Pixabay - illusztráció)

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek