7 200 forintért adták ki egy népszerű filmfőhős otthonát

A Vogue oldalán olvastuk, hogy felkerült az Airbnb-re Carrie Bradshaw-nak, a Szex és New York sorozat Sarah Jessica Parker által alakított hősének a lakása. A Keleti 77. utcában lévő bájos kis otthon mindössze napi 23 dollárért volt kivehető kétszer egy éjszakára november 12-én és 13-án, melyek nem túl meglepő módon be is teltek.

Forrás: Airbnb

Az apartmant a Szex és New York érkező folytatásának, az És egyszer csak...-nak (And Just Like That...) a tiszteletére alkotta újra a Warner Bros. és az Airbnb, és mindenben igyekeztek a lehető leginkább felidézni a sorozat világát.

A színésznő rajongóinak különösen izgalmas lehet, hogy bejelentkezéskor az ő hangján szólal meg egy köszöntő. A gardróbban Bradshaw - sokszor saját maga által tervezett - ruhái sorakoznak, és számtalan cipője is megtalálható, amelyek felvehetők, kipróbálhatók. „Izgatottan várom, hogy a látogatók úgy éljék át Carrie New York-ját, mint még soha, és szó szerint az ő cipőjében járhassanak" - mondta erről Parker.

A lakás ismertetője megjegyzi, hogy a vendéget Bradshaw személyes tárgyai fogják körülvenni, például a jellegzetes, 2000-es évek elejét idéző vezeték nélküli telefon és a fekete laptop, amelyen egy öntapadó cédula mutatja a Wi-Fi jelszót. A képek az Airbnb oldalán láthatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek