Megszületett a döntés, a világ egyik legnagyobb karneválját egyáltalán nem tartják meg idén

  Az elmúlt évben minden kedvenc rendezvényünket törölték vagy elhalasztották, ezért nem meglepő, hogy Brazília híres karneválját, melyet 2021 februárjában kellett volna megtartani, de júliusra halasztottak, végül egyáltalán nem tartják meg.

  Forrás: Pixabay.com

  A Reuters cikke szerint Rio de Janeiro új polgármestere csütörtökön jelentette ki, hogy szerinte a város nem tudja megrendezni a legendás ünnepséget júliusban sem, mivel a koronavírus járvány még mindig tart és az ország csak lassan tudja bevezetni a vakcinát.

  Ezt írta a Twitteren: „Nincs értelme ezen a ponton azt gondolni, hogy júliusban karnevált tarthatunk. Ezért inkább most tájékoztatok mindenkit, hogy 2021 közepén nem lesz karneváli forgatagunk. "

  Rio 13 szamba iskolája még szeptemberben jelentette be, hogy a szamba iskolák versenyeit is visszaszorítják; új időpontot pedig azóta sem adtak meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!