Saját szigetet bérelhet Velence mellett

Az 50 hektáros (202 000 négyzetméteres) Valle Falconera sziget Velence és Jesolo között fekszik rövid hajóútra mindkét várostól, Cavallino-Treporti mellett, és az Airbnb-n éjszakánként körülbelül 30 ezer forintért bérelhető ki.

Forrás: facebook.com/isolafalconera

A szigeten egy hagyományos, velencei stílusú, rózsaszín ház áll hét hálószobával, kilenc ággyal és három fürdőszobával. Egy és két főre éjszakánként 102 dollárnál kezdődik az ára, de egy maximum 16 fős csoport is kiveheti éjszakánként 685 dollárért. Ugyanakkor gondoskodni kell még a hajóról is, amivel a szigetre lehet jutni, illetve onnan vissza a városba.

Bár az ideutazókat feltehetően elsősorban a lagúnák városának nagyobb nevezetességei érdeklik, a szigeten is akad látnivaló, melynek elsősorban a természet kedvelői örülhetnek: méhkasok, halgazdaságok kaptak itt helyett, és a látogatók gazdag növény- és állatvilágban gyönyörködhetnek, még flamingókkal is lehet itt találkozni.

Az ingatlan Martina és Anna Sarzetto tulajdonában áll, akik a nagyapjuktól örökölték a szigetet, és most nyitották meg a látogatók előtt. A helyszínről az Airbnb oldalán láthatók fotók. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek