Ebben az új sorozatban leereszkedhetünk a Földre Zac Efronnal

Zac Efron, a hollywoodi színész, akit még a High School Musicel-ből ismerhetünk, de azóta megannyi romantikus-, kaland-, és vígjáték film főszereplője is volt, most egy új dokumentumfilm sorozatot készített a Netflix részére. A téma pedig nem más, mint az egészséges, fenntartható életmód, az öko, bio gondolkodás kihasználhatósága.

A sorozatot július 10-től láthatjuk a streaming csatornánForrás: © Netflix

Az új sorozat címe "Down To Earth", ami magyarul annyit tesz "Leereszkedés a Földre". Zac a világ körüli útját a wellness szakértő, Darin Olien oldalán tette meg; így együtt mutatják be az átélt kalandokat.

Zac, a nézőkkel együtt tanul majd az ételek fenntartható fogyasztásáról és termeléséről. Elmondása szerint azért indultak útnak, hogy egy-két régi kérdésre és problémára választ keressenek. Például az ételek témakörében is. Az utazásaik során pedig - amit majd látni is fogunk - meglátogattak pár olyan öko-feltalálót is, akik kicsiben, de igenis változtatnak a világ alakulásán.

A sorozat részei alatt Efron és Olien eljutnak Londonba, Franciaországba, Puerto Ricoba, Peruba, Izlandre és Costa Ricába is. Megismerik és bemutatják a legérdekesebb helyi ételeket, a különböző fenntartható életmódokat és azt is megtudják, milyen az a "trágyafüstölt" étel, a hatalmas tápanyagdús hernyókról nem is beszélve. 

A "Down to Earth" című sorozatot július 10-től nézhetjük meg a Netflix streaming csatornáján. 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek