Most nem kell beutaznia egész Montenegrót autentikus szuvenírekért

  Most nem kell körbeutazni Montenegrót ahhoz, hogy az ország több tájáról vigyünk haza autentikus ajándéktárgyat. A hétvégén ugyanis egy helyszínre gyűlnek össze az ország kézművesei - írja a Montenegrói RTV hírportál.

  A tengerpartról is érkeznek ajándéktárgyak Podgoricára - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: BoPhotoAdventures

  A rendezvény március 13-án és 14-én várja a vendégeket Podgorica Delta City-jében. A vásárra mintegy hatvan kiállítót várnak, akiktől vásárolhatunk egyebek mellett festett kavicsokat, kerámia díszeket, helyi népviseletbe öltöztetett babákat és kézzel készült ékszereket is.

  A helyiek úgy tartják, hogy a szuveníreknek nagy szerepük van abban, hogy a turisták valóban értékes emlékekkel térjenek haza montenegrói üdülésükből. Ezért is fontos a számukra, hogy minden évben népszerűsítsék ezen a vásáron a termékeiket. Az érdeklődőket mindkét nap 10 és 22 óra között várják. A további részleteket és a tavalyi rendezvény fotóit ide kattintva nézheti meg.

  A rendezvényt a Travelo ajánlójának megírása idején még hirdetik a szervezők, a legfrissebb információk szerint megtartják, de a jelenlegi koronavírus-helyzet miatt kérjük Olvasóinkat, hogy figyeljék a friss közleményeket az adott rendezvény oldalain.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek