Márciusi hó lendíti fel a montenegrói síszezont

  Nemrég mi is írtunk róla, hogy gondot okozott a hóhiány Montenegróban, emiatt a sípályákon szinte egész télen lehetetlen volt élvezni a téli sportokat. A csapadék hiánya a turisták számán is meglátszott, alig érkeztek külföldiek a téli üdülőhelyekre.

  Úgy tűnik, még korai eltenni a síléceketForrás: Pixabay / Készítette: melanie schamboeck

  A helyiek azt gondolták, vége az idei síszezonnak, de a napokban érkező hó meghosszabbította az idényt és újra benépesültek ®abljak sípályái. Rengeteg síléces élvezi a várva-várt havat a Savin kuk és a Javorovač síparadicsomban is.

  A Savin kuk pályái teljes kapacitással dolgoznak, üzemelnek a felvonók és a helyi kávézók, illetve melegedők is. Hasonló a helyzet a Javorovač síközpontban is, ahol főleg gyerekes családok élvezik a téli kikapcsolódást.

  A hó vastagsága is megfelelő a téli sportoláshoz, tehát felhőtlen csúszkálás várja azokat a turistákat akik még vágynak egy kis téli mókára a tavasz beköszönte előtt - áll a Montenegrói RTV tudósításában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek