Tavaly ezt a tengerparti házat szerették volna a legtöbben kibérelni

  Az Airbnb 2011 óta minden évben bemutatja legnépszerűbb, bérelhető házait. A rangsorolás azon az alapon történik, hogy hány érdeklődő kívánja az adott évben az ingatlanokat bérbe venni. Tavaly egy gyönyörű, tengerparti ház lett a nyerő, a brazil Santa Catarina közelében – írja cikkében az Insider.

  Forrás: airbnb.com

  Az Airbnb-n keresztül bérelhető házak között találhat faházat a távoli Balin, kagylóházat Mexikóban és akár barlangból faragott házat is a görögországi Szantorini szigetén. Ez utóbbi volt például 2018-ban az Airbnb legnépszerűbb ingatlanja. Idén viszont a Brazília déli részén fekvő Santa Catarina településének egyik tengerparti ingatlanja lett a legkívánatosabb bérlemény, melynek teljes berendezését az Airbnb weboldalán találhatja meg. 

  Lehet, hogy az ingatlan neve egyszerű: Exceptional Property with Private Beach, ami lefordítva annyit tesz, hogy kivételes ingatlan saját stranddal, de elhelyezkedése és berendezése egyszerűen fantasztikus. A tengerparti otthon szabadtéri grillezővel rendelkezik, és a házigazdák fából készült hajót, szörfdeszkákat és nyugágyakat is biztosítottak a vendégek számára. Az ingatlant tavaly 275 862 alkalommal szerették volna kibérelni az érdeklődők. Az itt megszállt vendégek 94%-a értékelte 5 csillaggal a szálláshelyet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!