Hotelszobákból szociális lakásokat alakított ki egy denveri szervezet

  Egy Denveri nonprofit szervezet, a Colorado Coalition for the Homeless úgy döntött, megfizethető lakhatás biztosításával járul hozzá a hajléktalanság kezeléséhez, ehhez pedig egy korábban hotelként szolgáló épületet vásárolt, a Quality Inn & Suites egyik szállodáját, melyet lakóházzá alakított át. Ez a 17. épület, amelyet a John Parvensky által 1985-ban alapított szervezet átalakított.

  Denver - illusztrációForrás: David Mark/pixabay.com

  A lakásokat folyamatosan töltik fel, a jelentkezők speciális utalványokat kapnak, amelyek lehetővé teszik, hogy ne kelljen a havi jövedelmük 30%-ánál több lakbért fizetniük.

  Minden 28 négyzetméteres apartmanhoz saját fürdőszoba és konyhasarok tartozik, emellett található bennük ágy, szekrény, íróasztal, szék, televízió, mikrohullámú sütő és mini hűtőszekrény, valamint egy kis kamra. A házban 24 órás biztonsági szolgálat működik, emellett teljes állásban gondnok is dolgozik itt.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!