Hírességeket kért fel idegenvezetőnek ez az iroda

Bizonyára sokan ábrándoznak arról, milyen lehet egy-egy hírességgel utazni. A luxusutakat szervező Luminary Experience az ehhez hasonló kívánságokat szeretné valóra váltani.

NápolyForrás: Lajos Móricz/pixabay.com

A Discover 7 utazási iroda leányvállalata minden útvonalához egy hírességet kér fel idegenvezetőnek, aki valamilyen szempontból kapcsolódik a helyi gasztronómia, wellness, sport vagy szórakoztatóipar világhoz, és felejthetetlenné varázsolja az élményt - derül ki a Departures cikkéből.

Párizst és Normandiát például a világhírű történész, Doris Kearns vezetésével látogathatják meg, Milánóban a modell-színész, Jeffrey Bowyer-Chapman kalauzolja a látogatókat. Izlandot a Trónok harcából ismert Hafþór Júlíus Björnsson társaságában lehet bejárni, míg Nápolyt és Sorrentót, az Eataly főszakácsa, Simone Falco mutatja meg az utazóknak.

Marokkót a Tony-díjas színésszel, BD Wonggal fedezhetik fel, Zoe Kravitz színésznőtől pedig egy jógaközpontú utazás várható. Az egyes útvonalakon a maximális létszám 10-20 fő, az utazás időtartama négy-kilenc nap. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek