Luxushotel lesz a kokainbáró egykori nyaralójából

Pablo Escobar, a hírhedt hajdani drogkereskedő egykori nyaralója Mexikó egyik legdivatosabb és legértékesebb régiójában, a Riviera Maya tengerpartján, Tulumban található.

A tengerpart Tulumnál - illusztrációForrás: Martin Falbisoner/commons.wikimedia.org

A „Casa Magna" nevű ingatlant a Thor Equities ingatlanfejlesztő társaság nemrégiben 17,5 millió dollárért vásárolta meg, hogy luxus-butikhotelt nyisson. A hírek szerint a cég további 100 millió dollárt tervez költeni az átalakításokra, melyek végén a szálló 40 luxus vendégszobával, gyógyfürdővel valamint üzletekkel is rendelkezni fog - adja hírül a Travelpulse.

Az ingatlan a kolumbiai kábítószerkereskő 1993-as halála után a mexikói állam tulajdonában volt, majd körülbelül egy évtizednyi elhagyatottság után a közeli Amansala üdülőhely társtulajdonosa vásárolta meg. A Casa Magna egy ideig üdülőként működött, de most ismét üresen áll.

Az üdülő festői környezetben található az érintetlen trópusi dzsungel és a hamisítatlan karibi part között. A környezet ideális a kikapcsolódásra, már ha az új fejlesztések sikeresen feledtetik az épület sötét történetét.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek