Ami Vegasban történik, az Vegasban is marad? Többé nem

Las Vegas mottója évtizedekig ez volt: „What happens in Vegas, stays in Vegas". Vagyis, „Ami Vegasban történik, az Vegasban is marad". Ezzel azt akarták jelezni, hogy a városban sokkal inkább a lovak közé lehet dobni a gyeplőt, így ha valaki szabadosabban viselkedik, többet költ, vagy olyat tesz, amit otthon soha, az nem fog kiderülni, így nyugodtan lazíthat.

"What happens here only happens here"Forrás: Pexels/Pixabay

Most azonban úgy tűnik, hogy változtatnak picit ezen a bevált szlogenen. Úgy néz ki, hogy az új jelmondat az lesz, hogy „What happens here only happens here", vagyis „Ami itt történik, az csakis itt történik." Legalábbis elég sokszor elhangzott ez a mondat Steven Tyler szájából, amikor együttese, az Aerosmith Las Vegasban lépett fel. A frontember legalább négyszer ordította ezt a közönségnek, ezért egy helyi lap, a Las Vegas Review-Journal szerint könnyen lehet, hogy ez már egy nagyobb kampány része. A találgatást az is alátámasztja, hogy a zenekar egy szuper titkos, a várossal kapcsolatos programban vesz részt, melyről csak január 26-án derül ki, hogy pontosan miről szól.

Az új szlogennel egyúttal azt a városképet is erősítik, mellyel Las Vegas különlegességét szeretnék kiemelni. Ma már nem csak „felnőtt játékoknak" ad otthont a várost, hanem számtalan olyan szolgáltatást lehet elérni, ami a maga nemében valóban egyedülálló a világon, írja az USA Today.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek