Négyen haltak bele a szelfizésbe egy indiai folyón

  A szelfiző család tagjai, egy frissen házasodott pár és rokonaik összesen hatan voltak, és egymás kezét fogva álltak a Pambar folyó derékig érő vizében, a gát közelében, amikor az egyik nő véletlenül a folyómeder egy gödrébe lépett és elcsúszott, a többieket pedig magával rántotta - számol be a tragikus esetről az MTI.

  Forrás: Marcus334/wikipedia.org

  A nő férjének sikerült megmentenie a saját húgát, így ők ketten megmenekültek, de a csoport többi tagja életét vesztette. Indiában egyébként rendszeresen történnek hasonló balesetek, májusban például hárman haltak meg Hariana államban, amikor a vonatsínen állva akartak magukról felvételt készíteni. A közeledő vonat elől átugrottak a szomszédos sínpárra, ahol a másik irányból érkező szerelvény halálra gázolta őket.

  2017-ben Karnataka államban ugyancsak hárman egy vasúti hídon fotózták magukat, amikor egy expresszvonat elütötte őket. Ugyanebben az évben elefánttal akart szelfizni egy férfi, az állat azonban ormányát a derekára csavarva összeroppantotta. 2011. októbere és 2017. novembere között legalább 259 ember halt meg a világon szelfizés közben az Indiai Orvostudományi Intézet All Indian (Institute of Medical Sciences) tavalyi tanulmánya alapján. A szomorú statisztikát India vezeti Oroszország, az Egyesült Államok és Pakisztán előtt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!