Fehér cápáknak koncertezik egy rockbanda, a szerencsések tengeralattjáróról nézhetik

Az amerikai Kiss nevű rockegyüttes bizonyára már a világ összes pontján játszott, egyet kivéve. Most ugyanis úgy döntöttek, új helyszínt keresnek show-juknak, és ezúttal nagy fehér cápáknak fognak víz alatti koncertet adni egy tengeralattjáró fedélzetén az ausztrál partoknál, számol be róla az USA Today.

Az együttes november 18-án nyolc szerencsés rajongójával száll vízre, pontosabban víz alá. Rajongóik az egyedülálló környezetben nemcsak a zenéjüket élvezhetik, de a nagy fehér cápák látványát is a tenger flórájának és faunájának gyűrűjében. A zenei élmény az Airbnb által nemrég indított Állati Élmények programsorozat része lesz.  

Forrás: Hermanus Backpackers/Wikipedia

Az előzetes tervek szerint az együttes egy másik alkalommal szintén a területre utazik, de akkor már a felszín felett zenél. A víz alatti hangszórók ugyanúgy eljuttatják a zenét a fehér cápáknak, feltehetően azért, hogy szokják a rock műfaját. A koncertre az első nyolc jegyet a leggyorsabb rajongók vehetik meg 52 dollárért, és nagy valószínűséggel egyetlen pillanat alatt el is fogynak majd. 

Forrás: Getty Images

Hogy a cápák vagy a Kiss ijed majd meg jobban a másiktól a legalább négy számos koncert alatt, azt még csak találgathatjuk, de reméljük, az együttes tagjai épségben megússzák a kalandot.  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek