„Nem félek semmitől, ami lélegzik”, mondta a nő, és bemászott az oroszlánokhoz

New York-ban, a Bronxi Állatkertben videóra vették, ahogy egy nő bemászik az oroszlánok kifutójába. Azt talán mondani sem kell, hogy ez mennyire veszélyes mutatvány volt.

Ez az oroszlán nem az az oroszlán, a kép csak illusztrációForrás: Alexas_Fotos/Pixabay

A látogató azt mondta, hogy közelebb akar jutni az állatokhoz, aztán átmászott a korláton, aztán beugrott az állatok közé, hogy szép lassan megközelítsen egy hím oroszlánt. Integetett, táncolt és beszélt is az állathoz, bár a videóból nem derült ki, hogy miket mondott.

A nőnek, aki saját állítása szerint „semmitől sem fél, ami lélegzik" iszonyú mázlija volt, mert az oroszlán csupán néhány lépést tett felé, más azonban nem történt. A hírek szerint senkinek nem esett bántódása, a vészhívásokra szolgáló 911-es számot sem tárcsázta senki, ami azt jelenti, hogy az állatkert nem tett feljelentést a látogató ellen.

A videó mellett több felvételt is posztoltak az esetnél jelenlévők, noha az nem teljesen világos, hogy a nő végül hogy hagyta el az oroszlánok kifutóját. Az állatkertnek egyébként viszonylag alacsony korlátai vannak, úgyhogy lehet, hogy egyszerűen kimászott, ahol bement. Mivel ilyen könnyű bejutni az állatokhoz, ezért az intézménynek valamit sürgősen tenni kell, hogy az eseten felbátorodva ne kövessék a jövőben többen is a látogató veszélyes példáját, írja a Travel+Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek