Kétnapos vajdasági fesztivál kezdődött Zentán

  Fergeteges zenei fesztivál nyitja meg kapuit ma este a vajdasági településen, Zentán. A VII. I love Zenta fesztiválon kicsik és nagyok egyaránt kikapcsolódhatnak.

  Koncertekkel várják a vendégeketForrás: Pixabay / Készítette: 9093

  A rendezvény kétnapos lesz, helyszínéül pedig idén is a város főtere szolgál majd. A zenés rendezvényt az újvidéki Triangle Trio fellépése kezdi meg péntek 19 órakor, akiket a vajdasági Joker együttes követ.

  A fesztiválra várják a kisgyerekes családokat is: szombaton ugyanis 17 órától gyerekkuckó fogadja az érdeklődőket, ahol helyi civil szervezetek gondoskodnak majd a jó hangulatról. A zene kedvelői is találnak megfelelő szórakozást a második napon is: este negyed héttől a Csíkos-Pöttyös zenekar ad koncertet, majd a Hedda Jazz formáció lép a színpadra. Őket követi 21 órakor a (Ne)normalni Balaąević Tribute Band, majd DJ Saci keveri a talpalávalót.

  A rendezvény ideje alatt pénteken 14 órától vasárnap reggel 7 óráig nem lehet majd gépjárművel közlekedni a városháza előtti útszakaszon – írja a Szabad Magyar Szó.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!