A Nigara-vízesésbe ugrott egy férfi: hihetetlen ugyan, de túlélte

  A Niagara-vízesésbe zuhant egy férfi. Őrült szerencséje volt, mert túlélte az esetet.

  Kedden délután mászott fel a Niagara-vízesés kanadai oldalán található, több mint 50 méter magas Patkó-zuhatag mellvédjére egy férfi, és bele is ugrott a vízbe, mely azonnal magával rántotta a mélybe. Ami szinte hihetetlenné teszi a sztorit, az, hogy a férfit később megtalálták: a folyóból kiálló egyik sziklán üldögélt, és semmi komolyabb baja nem esett,írja a Montreal Gazette.

  A Patkó zuhatag: egészen elképesztő, hogy túl lehet élni a zuhanást, egy ilyen helyenForrás: Songquan Deng/Shutterstock

  A hatóságok kihalászták a férfit, majd kórházba szállították, ahol megállapították, hogy gyakorlatilag semmi baja nincs – komolyabb sérülés pedig szóba sem került. A hatóságok annyit közöltek csupán az esetről, hogy a férfi válságban van és problémákkal küzd, de semmilyen konkrétum nem hangzott el.

  Az, hogy a férfi ennyire szerencsésen úszta meg az esetet, egészen rendkívüli. Összesen talán négy olyan ismert eset van, ezt is beleszámítva, amikor valaki megúszta, hogy belezuhant, vagy akár ugrott a Niagara-vízesésbe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!