Igent mondana, ha ilyen hajmeresztő helyen kérnék meg a kezét?

  Ezer méter mély hasadék fölött, két sziklafal közé beszorult gömbölyű kövön kérte meg barátnője kezét egy brit férfi. Az elsőre hajmeresztőnek tűnő helyszín Norvégiában található, a Kjerag hegységben.

  KjeragboltenForrás: Shutterstock / Készítette: ginger_polina_bublik

  A fiú viccesen megjegyezte, hogy neki nem attól kellett leginkább tartania, hogy a lány visszautasítja, hanem, hogy véletlenül kiesik a kezéből a gyűrű, hiszen, ha ez megtörténik, biztosan soha többé nem találják meg.

  Szerencsére a gyűrű rákerült a lány ujjára, aki igent mondott a lánykérésre, és a fiatalok szerencsésen vissza jutottak a biztonságos terepre - írja a szerb Blic napilap.

  A szakadék felett álló Kjeragbolten szikla egyébként népszerű turistalátványosság mivel minden felszerelés nélkül könnyen elérhető. Hatalmas népszerűsége miatt néha hosszú sorok állnak a szikla mellett, mivel mindenki fotót szeretne készíteni a helyről. A várakozási idő több mint egy óra is lehet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!