Ma este startol Európa legnagyobb zenei fesztiválja Újvidéken

Már egész Újvidék hangolódik a ma este kezdődő Exit fesztiválra, amely Európa legnagyobb zenei fesztiválja. Ahogy eddig is, a rendezvényt Péterváradon tartják, világhírű fellépőkkel és rengeteg kísérő rendezvénnyel. A fesztivált idén a The Cure zenekar nyitja meg, akik 20:30-kor lépnek színpadra.

Kezdődik az Exit fesztivál ÚjvidékenForrás: Facebook / Exit Festival

A Városi Tömegközlekedési Vállalat különjáratokat és éjjeli járatokat indít Péterváradról, valamint a kampusz helyétől, a strandtól. Az "Egzit fest" feliratú buszok 40 percenként indulnak majd 18 óra és reggel 6 óra között. A buszban megvásárolható, 65 dináros, azaz 170 forintos menetjegyen kívül a látogatók heti jegyet is kiválthatnak, aminek az ára 814 dinár, átszámolva 2200 forintba - tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV híréből.

A július 4-én kezdődő Exit fesztivállal egyidejűleg a városi bevásárlóközpontok árengedményekkel várják a látogatókat. Egyes ruhaboltok például 70 százalékot is engednek a cikkekből, a gyorséttermek pedig a kampusztól a bevásárlóközpontig ingyenes buszjáratokkal csábítják a látogatókat. 

A rendezvény július 7-ig lakja be a vajdasági várost, amely során több száz fellépő fordul meg a Vajdaságban. A fellépők névsorát ide kattintva nézhetik meg, az esemény tudnivalóiról pedig a fesztivál Facebook oldalán keresztül értesülhetnek a leggyorsabban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek