Ez a hotellánc sztárokkal hálálja meg a hűséget

Az utazási szcéna sok vállalata működik úgy, hogy bizonyos kedvezményekkel hálálja meg az utazók hűségét, legyen szó légitársaságról vagy szállodaláncról. Az utóbbi esetén talált most egy roppant kreatív megoldást a Forbes amerikai kiadása: a Hyatt lánc FIND Experiences néven indított hűségprogramja élményeket kínál a legodaadóbb vendégeinek.

 

Nem is akármilyen élményeket: helyi sztárokkal is eltölthetjük az időt.  

Eljuthatunk a program által egy menő filmfesztiválra, részt vehetünk egy workshopon egy ismert broadway-i színésszel vagy elmehetünk egy futballtáborba egy ismert sportolóval. A Hyatt az utóbbi években tudatosan ráállt vendégei egészséges és kiegyensúlyozott létének biztosítására, a kommüniké szerint ennek része a FIND program is.

Hyatt hotel Tokióban.Forrás: DoublePHOTO studio/Shutterstock

Jelenleg a FIND-dal 35 országban 150 élmény érhető el (gyors keresésünk azt mutatta, hogy a budapesti Hyatt-hotelekre még nincs kiterjesztve a program), de lassan bevonják a többi szállodájukat is. 1000 Hyatt-pontért már részt vehetünk egy élményen. A lényeg, hogy minden városban az arra jellemző eseményen vehetünk részt, szóval a lokalitás fontos a történetben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek