Beutazhatjuk Észak-Amerikát, hogy új színeket találjunk

A Behr Paint nevű festékcég roppant csábító akciót hirdetett az ohiói WTOL11 nevű tévé oldala szerint. A nyári álommunka, amit kínálnak, abból áll, hogy be kell utaznunk az észak-amerikai kontinenst új színek után kutatva.

A Behr Color Explorere, azaz Színfelfedezője Kanada és az Egyesült Államok legszebb színekben pompázó vidékeire juthat el, innen kell inspirációt merítenie új festékszínek kitalálásához. Ehhez 10 ezer dollárt (kb. 2,8 millió forintot) ad a cég, ami elsőre nem tűnik soknak, de ha belevesszük, hogy a Behr fedezi a repülők, szállások és kalandok árait, nem rossz bérezés.

Színes utca Londonban. A kép illusztráció.Forrás: Aleksandra Dworznicka / Shutterstock.com

Cserébe végig blogolnia kell, sok fotót és feljegyzést ildomos készítenie. Május 15-ig lehet pályázni egy maximum 150 (angol) szavas pályázati szöveggel, amiben leírják, melyik szín és miért inspirálja őket a legjobban. Mi magyarok hátrányból indulhatunk, hisz a nevezőknek az USA-ban vagy Kanadában kell lakniuk (illetve legalább 21 évesnek kell lenniük érvényes útlevéllel).

A győztes meg csodálatos helyekre juthat el: kajakozhat a Lake Louise nevű tavon Banffben, emberek színes kavalkádját bámulhatja egy zenei fesztiválon vagy épp tanulmányozhatja a dél-karolinai Charleston tarka házait.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek