Halálos tűz tombolt egy bangkoki plázában

  Súlyos tűzesethez riasztották szerdán a Thaiföldi főváros tűzoltóit. A Bangkok Charlie magyar idegenvezető Facebook-oldalán szereztünk tudomást a történtekről. A poszt szerint helyi idővel számolva délután 6 előtt pár perccel csaptak fel a lángok a CentralWord bevásárlóközpontban, ami Bangkok legnagyobbja.

  Tűz a bangkoki CentralWord plázában.Forrás: Bangkok Charlie/Facebook

  A tűz a nyolcadik emeleti irattárból terjedt át máshova. Egy órába telt megfékezni a tüzet, miközben egy ember biztosan meghalt, kettő pedig kiugrott az ugyanitt lévő hotelből. A poszt alján lévő frissített infók szerint három halott és hét sérült maradt a tűzvész után.

  A Bangkok Post híre is megerősítette a fenti információkat, sajnos azt is, hogy a 8. emeletről ketten is kiugrottak. A környéket sűrű fekete füst lepte el. Ugyan az emberek zömét evakuálták időben, egyes jelentések szerint többen bennragadtak a 16 emeletes pokoli toronyban. A hét sérültet füstmérgezéses tünetekkel vitték kórházba.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!