Már 17 halottja van az indiai hoteltűznek

  Tűz ütött ki keddre virradó éjjel egy újdelhi szállodában, ahol éppen lakodalmat tartottak, a lángokban 17-en életüket vesztették – jelentette a helyi média az MTI szerint. A halálos áldozatok között van egy nő és egy gyermek, akik a tűz elől menekülve kiugrottak az ablakon.

  Az első híradások szerint többen is levetették magukat az indiai főváros nyugati, Karol Bagh negyedében található Hotel Arpit Palace felső szintjeiről, súlyos sérüléseket szenvedve.

  Tűz egy újdelhi hotelben 2019. február 12-én.Forrás: AFP/Prakash Singh

  A tűzoltóknak sikerült 35 szállóvendéget sértetlenül kimenteniük a négyemeletes épületből, aminek a tévés képsorok szerint a felső szintjét és a tetőteraszát borították el a lángok. A hatóságok még vizsgálják, mi okozhatta a szerencsétlenséget.

  Indiában igen gyakoriak a tűzesetek a biztonsági szabályok figyelmen kívül hagyása és az ellenőrzések hiánya miatt. Tavaly decemberben nyolcan vesztették életüket és több mint százan sérültek meg egy mumbai kórházban pusztító tűzben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!