Potom pénzért lehet megvenni Michael Jackson egykori birtokát, Neverland-et

Nagyon komolyan lement az ára Michael Jackson egykori legendás birtokának. Neverland 2015-ben még 100 millió dollárért volt eladó, most azonban már 31 millióért is boldogan odaadnák.

Az énekes kaliforniai kuckója 10 négyzetkilométeren terül el, és a házat leszámítva van rajta többek között egy teniszpálya, egy uszoda és tartozik hozzá moziterem is, írja a The Guardian. Persze a legendás zenész idejében még nagyon másképp nézett ki a ranch, ahol Jackson egy kis vidámparkot és állatkertet is berendezett.

Az ár drasztikus csökkenésében két tényező is szerepet játszhat. Egy helyi ingatlanszakértő szerint a térséget sújtó aszály az oka, hogy nem tudják az eredeti áron értékesíteni a kifogástalan állapotban lévő birtokot. De az is biztos, hogy nem segített be az a dokumentumfilm sem, amelyet az HBO hozott le az énekes molesztálási botrányáról.

Még egy kis vasútállomás is van a birtokonForrás: John Wiley/Wikipedia

A filmben olyanok szólalnak meg, akik egykor még gyerekként látogatták meg Neverland-et, és elmondásuk szerint ott az énekes szexuálisan zaklatta őket. Neverland jelenlegi tulajdonosa beperli az HBO-t, mivel szerinte igaztalanul vádolnak meg egy ártatlan embert, aki már nem is él, így nem tudja megvédeni magát.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek