Videón is mutatjuk a párt, amelyik lekéste a továbbinduló óceánjárót!

A pontatlanság nagyon nem kifizetődő, ha az ember egy repülőt, vagy épp egy óceánjárót kés le. Főleg akkor nem, ha nem a kiindulási kikötőben marad le róla, hanem valahol az útvonal kellős közepén.

Videokamerával is rögzítették azt az esetet, amely a Bahamákon, Nassau kikötőjében készült, számol be az esetről a news.com.au. A felvételen a hajó indulását megelőző események is látszanak; a filmet egy másik hajón lévő utas rögzítette.

A videón látható, hogy a Royal Caribbean Symphony of the Seas nevű óceánjárója délután 16.15-kor megkezdi a kikötő elhagyását. Az utasoknak 15.30-ra kellett legkésőbb visszaérni a hajóra, így pontosan 45 perc telt el, mire az óceánjáró valóban el is indult. Az ajtók épp bezárultak, a hajó elkezdett finoman távolodni, amikor egy pár jelent meg a parton, és elszántan próbáltak jelezni a hatalmas óceánjárónak. De hiába. A hajó egyre jobban eltávolodott a parttól, majd három perccel később felharsant a hajó kürtje, mellyel végső búcsút vett a kikötőtől – és a két pórul járt utastól.

Symphony of the SeasForrás: Darthvadrouw/Wikipedia

Ha valaki ilyen helyzetbe kerül, akkor nagyon fontos, hogy nála legyen a hajózási társaság vészhívószáma, javasolja a cikk szerzője. Ezt az utasoknak fontos mindig maguknál tartani, főleg, akkor, ha az út során kiszállnak valamelyik kikötőben. Ugyancsak vinni kell az útlevelet és a bankkártyákat is. Ha mindez együtt van, akkor a hajózási társaság valószínűleg meg tudja majd oldani, hogy a lemaradt utast a következő kikötőben visszajuttassa az óceánjáróra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek