Járt már a Feröer-szigeteken?

  A szigetek turizmusát szeretnék fellendíteni azzal a nemrég indított honlappal, amely több mint száz elérhető programot kínál az idelátogató turistáknak. A Guide to Faroe Islands a kis sziget méreteihez képest kifejezetten tarka programkínálatot tartogat a madárlestől az óceáni kajakozásig.

  Békés, nyugis és nem is olyan távoli a Dániához tartozó FeröerForrás: Federica Violin/Shutterstock

  A TravelDailyNews írásában arra is kitér, hogy a távoli Feröer kifejezetten a fenntartható turizmus híve, így programkínálata is ennek megfelelő. Az új honlap kedvező fogadtatást kapott a szigeten, a turizmusból élők nagy része már elérhetővé is tette szolgáltatásait az új webes felületen keresztül.

  Tömegturizmusra mindazonáltal nem számítanak, nem is szeretnék, ha egyszerre megrohamoznák őket a kirándulók. A cél hosszú távon is a fenntarthatóság a számukra, így nemcsak a turisták, hanem a helyiek igényeit is figyelembe veszik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!