Csúsznak az utak Szarajevóban, a nagy hó miatt nem jár a villamos sem

  A napokban írtunk róla, hogy a montenegrói Podgoricán a havazás teljesen megbénította a légi közlekedést, és bár azóta megnyitották a repteret, még mindig előfordul, hogy egy-egy járatot törölni kell. Az egyik szerb lap szerint Montenegróban már egy falut is elzárt a hó, a lakosokat a tűzoltók szabadították ki. Bosznia-Hercegovinában pedig a közúti forgalom vált veszélyessé az intenzív havazás miatt.

  Csúszósak az utak SzarajevóbanForrás: shutterstock / Készítette: Kaliam

  Tegnap 14 személy sérült meg, amikor egy autóbusz lecsúszott az útról, közülük hárman súlyos zúzódásokkal kerültek kórházba. Szarajevóban legalább hat koccanásos baleset történt, mely dugókat, torlódásokat eredményezett a városban. A szerb RTS  hírportál arról is ír, hogy a villamosok már nem tudnak közlekedni a hó miatt, és a gyalogosoknak sem biztonságos sétálgatni a jeges járdákon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!