Egy jó válasszal a Kínai Nagy Falon éjszakázhat

  Életük legkülönlegesebb élményét élhetik át azok, akik az Airbnb nyereményjátékával a Kínai Nagy Falon tölthetik az éjszakát.

  A Kínai Nagy Fal a világ egyik legfelkapottabb műemléke, ahová naponta emberek ezrei vonulnak, hogy láthassák. Aki azonban szeretné tömegek nélkül megtapasztalni, az pályázzon az Airbnb nyereményjátékán – írja a Lonely Planet. A nyertesek ugyanis a Falon tölthetik az éjszakát.

  A Pekingi Turisztikai Fejlesztési Hivatal és az Airbnb közösen döntött e promóció mellett. Nem árt felhívni a figyelmet a Nagy Fal-ra, ugyanis szép lassan eltűnhet: alig tesznek a műemlékvédelemért a hatóságok. Persze, ez nem is könnyű, hiszen a 2600 éves történelemmel bíró Kínai Nagy Fal 21 ezer kilométer hosszú. 

  A pályázathoz azon kívül, hogy saját adatait meg kell adnia, a pályázónak az alábbi kérdésekre kell válaszolnia angol nyelven: Miért olyan fontos napjainkban, hogy a kultúrák közötti határokat lebontsuk? Ön hogyan építene új kapcsolatokat? Ossza meg történetét ahhoz, hogy e varázslatos éjszakát elnyerhesse.

  Az éjszakát olyan extrák dobják majd fel, mint az ínyenc vacsora, napfelkelte egy kilátótoronyból és kalligráfialeckék. Indulás előtt még megismertetik a nyertesek a Fal megőrzésére tett erőfeszítésekkel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!