Bobozzon a Kínai Nagy Falon!

  Bobozzon a Kínai Nagy Falon!

  Mi a legizgalmasabb hely, ahol valaha is bobozott? A Kínai Nagy Falat látni önmagában is fantasztikus, de egy vad szánkázással is összeköthetjük – írja a The China Guide.

  A Pekingtől 65 kilométerre északra található Mutianyu-szakaszon a fenntartók azzal csavarintottak, hogy építettek hozzá egy kabinos felvonót is. De ha már felmentünk siklóval, minek jönnénk lefelé is vele, ha bobon is lecsúszhatunk? A kabinos felvonótól 45 percet kell sétálni a bobpályáig, és az út szinte végig lefelé lejt. Az egy- vagy kétszemélyes bobszánkókkal három perc alatt a völgyben találjuk magunkat, és közben eszeveszett tempóban csodálhatjuk a tájat.

  A kínai turisztikai oldal szerint egyébként Mutianyu falu is megér egy megállót: saját magunk foghatjuk ki pisztrángvacsoránkat, melyet egy helyi vendéglő elkészít nekünk. Azt javasolják, körülbelül két órát számítsunk a bobos programra, és ne feledjük: ez a falszakasz reggel 8-tól délután 5-ig tart nyitva.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!