Madrid és London között már Plácido Domingo-val is repülhet

  Az Iberia spanyol légitársaság Plácido Domingo világhírű spanyol tenorról nevezte el flottájának legújabb, Airbus A350-900 típusú repülőgépét. A művész privilégiumnak nevezte, hogy az ő nevét viselheti a repülőgép, amellyel oly sokan utaznak majd.

  A tenor elmondása szerint a repülőgépek nagyon fontos "munkaeszközök", hisz nélkülük képtelen lenne arra a munkatempóra, amelyet nyújt, és lényegében repülőkön "éli az életét".

  Spanyolország, Madrid - Plácido Domingo a róla elnevezett gép "keresztelőjén"Forrás: NOTIMEX/Juan Carlos Rojas

  Bár a névadás érdekes, mégsem ez az első alkalom, hogy a légitársaság "keresztszülőnek" kéri fel a világhírű operaénekest. A tenorról már korábban is elnevezték a társaság egyik Airbus A340-300 típusú gépét, csakhogy azt már kivonták a flottából.

  A Plácido Domingo nevű repülőgép első útját hétfőn teljesítette Madrid és London között, az Iberia menetrendjében pedig a párizsi és new york-i viszonylatokon találkozhatnak majd vele az utasok.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!