Autó helyett: naponta indulnak buszok és vonatok a horvát tengerpartra

  Busszal tizennégy tengerparti települést érhet el, vonattal pedig átszállás nélkül négyet.

  Június 14-én újra elindulnak a FlixBus nyaralójáratai: a zöld buszok Horvátország és Montenegró 14 tengerparti települését veszik célba. Közép-Dalmáciába minden nap lesz éjszakai összeköttetés. A legközelebbi tengerparti célállomásra, Zadarba nyolc óra lesz az út éjszakai busszal Budapestről, emellett napi rendszerességgel elérhető lesz még Biograd, Vodice, Sibenik, Trogir és Split is – utóbbiba 11 óra 15 perc a menetidő. A zöld buszokon WiFi, kényelmes ülések, nagy lábtér, konnektorok és mosdó is található. A menetrendről bővebben itt talál információt.

  A pompás Sibenik madártávlatbólForrás: Shutterstock

  A MÁV a tavalyi évhez hasonlóan szintén indít átszállás nélküli járatokat a horvát tengerpartra, majd a célállomásokról további üdülőhelyek érhetők el átszállással. Az Adria vonat Splitbe, míg az Istria járat Rijekába, Opatijába vagy Koperbe viszi a nyaralókat. Bővebb információt a járatokról és a csatlakozási lehetőségekről itt talál

  Ha nem a horvát tengerpart érdekli, jó tudni, hogy Barcelona és Nápoly is átszállás nélkül közelíthető meg Budapestről a zöld buszokkal. Idén nyáron tizenhét európai ország több mint száz városába biztosít közvetlen összeköttetést a FlixBus.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!