A tetőről indulhat a síelés ebben a svájci hotelben

  A síhotel fogalma szintet ugrik ebben az építés alatt álló svájci hotelben, mely lehetővé teszi majd, hogy a síelők egyenesen a tetőről jussanak a pályákra.

  Az ország Vaud tartományába tervezett szálloda a mostanáig kevesek által látogatott Vallée de Joux völgyben épül fel, a Jura hegység vonulatai között – írja a Lonely Planet News. Az Hôtel des Horlogers luxusszálloda szemnek kellemesen simul majd a környezetbe, illetve egészíti ki a közelben található múzeumot.

  A tervek szerint ilyen lesz a szállodaForrás: Facebook

  A tetőről "lehajtó" vezet majd a pályára, és a múzeumba is direktbe átsétálhatnak majd a lakók. Ez különösen azok számára lesz érdekes, akiket Svájcban a friss havon túl az órák is lázba hoznak: ez ugyanis a múzeumhoz hasonlóan az Audemars Piguet óragyártó projektje. Az Hôtel des Horlogers jelentése: "az órások szállodája". A már létező múzeum nem csak tekintélyes privát óragyűjteménnyel rendelkezik, de dizájn szempontjából is kiemelkedő. A szállodát ugyanazok az építészek jegyzik majd, akik a múzeumot tervezték.

  A múzeum sem néz ki rosszulForrás: Facebook

  Az Hôtel des Horlogers jelenleg épül, a tervek szerint 2020-tól fogad majd vendégeket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!