Élő zenekarral vetítik a Gladiátort a Circus Maximus-on nyáron

Ha június elején Rómában jár, és felejthetetlen élményt szeretne, itt a lehetőség, hogy részt vegyen a Gladiátor film szabadtéri vetítésén, nagyzenekar mellett.

Az Örök város HD-ben nyújtja az élményt a rajongóknak, az Italian Film Orchestra részvételével, melyet Justin Freer karmester irányít majd. A vetítés vendége Lisa Gerrard, aki a film betétdalát énekli, illetve a filmzene társszerzője egyben – írja a Lonely Planet News.

Június 6-án először egy nulladik előadásra kerül sor a Colosseumban, melynek bevételét teljes egészében jótékony célokra fordítják. Jegyek a június 8-án és 9-én a Circus Maximuson sorra kerülő előadásokra kaphatók. Attól függően, hogy milyen közel szeretne lenni a show-hoz, jegyek 45 és 250 euró között vásárolhatók ezen a webhelyen.

A 2000-ben bemutatott film tarolt az Oscar-díj gálán és a kasszáknál is, mára pedig filmtörténeti klasszikussá vált. Bár a film Rómában játszódik, a forgatás valójában Angliában, Máltán és Marokkóban zajlott; a Colosseumot egy tizenöt méteres másolat helyettesítette, és a digitális technika tette életszerűvé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek