Önparkoló papucs és további extrák egy japán okosszállodában

  Egy jokohamai „okosszálloda" a japán vendéglátás magas szintje mellett a Nissan autókra kifejlesztett automatizált funkciókkal ötvözi azért, hogy a létező legfurcsább élményt nyújtsa vendégeinek.

  A ProPILOT Park Ryokan elnevezésű hotel papucsai egy gombnyomásra hadrendbe állnak az ajtónál, a beléjük épített Nissan technológiának köszönhetően – írja az Independent.

  A szobákban maguktól állnak a helyükre az asztalok és a talajon használt ülőpárnák is. A lakóhelyiségek a lehető leghagyományosabb stílusban, tatamival vannak berendezve – ebből a szempontból nem különböznek más autentikus japán szállásoktól.

  Ilyen egy hagyományos japán szoba - képünk csak illusztrációForrás: Flickr.com

  A tárgyak, amikor épp nem használja őket a vendég, egy gombnyomással a helyükre küldhetők. A Nissan Leaf autókban 2017 októberében bemutatott technológia észleli a környezetet, és teljes mértékben önállóan parkolja be az autót a kiválasztott parkolóhelyre.

  Az automatizált megoldásoknak nem csak az a célja, hogy szórakoztassák a vendégeket, de az is, hogy csökkentsék a személyzet terhelését. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!