Pezsgőt kap a liftben, ha itt foglal szállást!

Pezsgőt kap a liftben, ha itt foglal szállást!

Új értelmet nyert a luxus az egyik négycsillagos San Francisco-i szállodában. Pezsgőt szolgálnak fel minden vendégnek, aki csak használja a liftet - írja a luxurylaunches.com.

A stílusosan pezsgőkampánynak keresztelt akció a W San Francisco hotel VIP szolgáltatásait hivatott népszerűsíteni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak minden második héten kényeztetik így az ott megszállókat, de akkor üvegből készült zsúrkocsin szolgálják fel az italt a meglepett liftezőknek.

Fotó: Maman Voyage / Flickr

A hotel egy másik meglepetése a partizóknak szól. A Weekend Warrior csomagban a legmenőbb éjszakai bárok és klubok VIP belépői vannak összegyűjtve, de adott esetben az ügyfél nevét is felírják a vendéglistára, majd sofőrt küldenek érte, hogy épségben visszakerüljön a szállodába.

Persze nem a San Francisco-i szálloda az egyetlen, ahol pezsgővel dobják fel az ügyfeleket. Legutóbb egy egynapos antarktiszi útról írtunk, ahol a részvevők a jég hátán koccinthatnak - igaz, ők alaposan meg is dolgoznak érte. Hasonló kényeztetésben lehet része annak, aki a Mount Everest tibeti oldalának meghódítására vállalkozik - nekik már a reggelihez felszolgálják a pezsgőt, hogy meglegyen a hangulat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek