Találja ki, mekkora a világ legnagyobb tengerparti strandmedencéje

Találja ki, mekkora a világ legnagyobb tengerparti strandmedencéje!

Görögországról az utóbbi időben csak a földrengései és az ott uralkodó hőség miatt bezáró látványosságokról hallhattunk, pedig a minap itt nyílt meg a világ legnagyobb tengerparti medencéje – írja az Independent.

A kép önmagáért beszél: Beach Club SantAnna, Mykonos - Galéráért katt a képre!
Galéria: A világ legnagyobb tengerparti strandmedencéje
Fotó: SantAnna Mykonos / Facebook

A görög Kis-Velencének is nevezett csodaszép Míkonoszon található kétezerszáz négyzetméteres medence türkizkék vize jó eséllyel indul a világ legjobb szelfihelyszínének címéért. A hatalmas, sós vízzel telt csobbanó a SantAnna beach club gyöngyszeme, melyet hivatalosan július ötödikén adtak át a nagyközönségnek. A medence körül nagyjából ugyanennyi négyzetméteren találunk strandkanapékat, nyugányakat és napernyőket. A belépés a klubba, illetve a mártózás a medencében ingyenes, viszont a pihenőhelyekért fizetni kell: a napernyős nyugágyak húsz eurótól futnak, az ár pedig attól függően emelkedik, hogy mennyire menő helyen található nyugágyat választottunk.

Ez még mind semmi: potom ötszáz euróért VIP szigetet bérelhetnek azok, akik nem szívesen vegyülnének a pórnéppel. Ezért a pénzért a medencén belül egy szigetet kapnak, melynek földalatti kabinjában pihenhetnek vagy akár zuhanyozhatnak is.

A klub vezetői nyugisabb, mégis stílusos környezetet akartak megvalósítani - úgy tűnik, sikerrel
Galéria: A világ legnagyobb tengerparti strandmedencéje
Fotó: SantAnna Mykonos / Facebook

A klubban heti négy este DJ-k szórakoztatják a közönséget. A klub egyébként inasszolgálattal, helikopteres fuvarral, privát vízitaxikkal és golfkocsikkal is kényezteti vendégeit.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek