Találja ki, mekkora a világ legnagyobb tengerparti strandmedencéje

  Találja ki, mekkora a világ legnagyobb tengerparti strandmedencéje!

  Görögországról az utóbbi időben csak a földrengései és az ott uralkodó hőség miatt bezáró látványosságokról hallhattunk, pedig a minap itt nyílt meg a világ legnagyobb tengerparti medencéje – írja az Independent.

  A kép önmagáért beszél: Beach Club SantAnna, Mykonos - Galéráért katt a képre!
  Galéria: A világ legnagyobb tengerparti strandmedencéje
  Fotó: SantAnna Mykonos / Facebook

  A görög Kis-Velencének is nevezett csodaszép Míkonoszon található kétezerszáz négyzetméteres medence türkizkék vize jó eséllyel indul a világ legjobb szelfihelyszínének címéért. A hatalmas, sós vízzel telt csobbanó a SantAnna beach club gyöngyszeme, melyet hivatalosan július ötödikén adtak át a nagyközönségnek. A medence körül nagyjából ugyanennyi négyzetméteren találunk strandkanapékat, nyugányakat és napernyőket. A belépés a klubba, illetve a mártózás a medencében ingyenes, viszont a pihenőhelyekért fizetni kell: a napernyős nyugágyak húsz eurótól futnak, az ár pedig attól függően emelkedik, hogy mennyire menő helyen található nyugágyat választottunk.

  Ez még mind semmi: potom ötszáz euróért VIP szigetet bérelhetnek azok, akik nem szívesen vegyülnének a pórnéppel. Ezért a pénzért a medencén belül egy szigetet kapnak, melynek földalatti kabinjában pihenhetnek vagy akár zuhanyozhatnak is.

  A klub vezetői nyugisabb, mégis stílusos környezetet akartak megvalósítani - úgy tűnik, sikerrel
  Galéria: A világ legnagyobb tengerparti strandmedencéje
  Fotó: SantAnna Mykonos / Facebook

  A klubban heti négy este DJ-k szórakoztatják a közönséget. A klub egyébként inasszolgálattal, helikopteres fuvarral, privát vízitaxikkal és golfkocsikkal is kényezteti vendégeit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!