Pedálos hullámvasúttal csalogat egy japán vidámpark

  Pedálos hullámvasúttal csalogat egy japán vidámpark

  Japán imád extrém újdonságokat kitalálni. A kádas hullámvasút és a ramenben fürdőzés után most itt egy másik hajmeresztő ötlet: a pedálos hullámvasút – írja a Travel and Leisure.

  Okayama tartományban, a Washuzan Highland vidámparkban megtalálja a számítását, aki vakmerő: a lábbal hajtott hullámvasút-bringák ugyanis épp csak egy biztonsági övvel vannak felszerelve. Ez azt jelenti, hogy közel tizenhat méteres, azaz négyemeletnyi magasságban csak a saját ügyességünkre támaszkodhatunk. Ez a hullámvasút valójában nem zuhan, és nem is megy fejjel lefelé, de azért így sem kis kihívás végigtekerni a vonalon. Talán segít, hogy káprázatos, háromszázhatvan fokos kilátás nyílik közben Okayama városra és a Nagy Seto-hídra. Minden bringa kétszemélyes, és még egy kis kosárka is van rajta, amibe a holmijukat tehetik a merész látogatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!