Szobává alakul a London Eye egyik kabinja

A Tripadvisor saját szállásokat kínáló üzletága nagy dobásra készül: szobának rendezik be a London Eye egyik kabinját – írja a Condé Nast Traveler.

A legendás londoni óriáskerékben még senki sem aludt mostanáig. Az Egyesült Királyság és még néhány ország lakói (Magyarország sajnos nincs köztük) pályázhatnak, hogy március 30-án itt tölthessék az éjszakát egy franciaággyal ellátott kabinban.

Ébredéskor ez a látvány várja a nyerteseketFotó: The Official London Eye / Facebook


A szerencsések délután fél hattól foglalhatják el szállásukat, ahonnét 360 fokos panoráma tárul majd eléjük Londonra. Mivel az óriáskerék hatkor zár, ezért valószínűleg sok szempár kíséri majd figyelemmel, hogyan rendezkednek be átmeneti szállásukon. Miután az utasok kiszálltak, az éjszakai vendégeket az óriáskerék tetejére, százharmincöt méterre repítik, és ott megállítják a London Eye forgását. A franciaágyon kívül némi kiegészítő bútorzat és nagyobb cserepes növények is lesznek a kabinban – utóbbiak némi intimitást hivatottak varázsolni. Az éjszaka folyamán a személyzet folyamatosan rendelkezésre áll. Pezsgős vacsorát is felszolgálnak, ha pedig a vendégeknek a fürdőben lenne dolguk, ezt is jelezhetik: ekkor a kezelő leengedi az alvókabint a földre.

A London Eye 2000-ben épült, és azóta hatvanmillióan pördültek rajta – aludni eddig még senkinek sem sikerült.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek