Spanyolországi nyaralással jutalmazza 2500 dolgozóját egy kínai milliárdos

Spanyolországi nyaralással jutalmazza 2500 alkalmazottját egy kínai milliárdos; a Tiens Group dolgozói szerdán és csütörtökön érkeznek a spanyol fővárosba, összesen húsz repülőjárattal.

A vállalat tulajdonosa, Li Csin-jüan kínai milliárdos nem először viszi ilyen nagyvonalú céges nyaralásra munkavállalóit: tavaly Párizsba és a francia Riviérára 6400 embert utaztatott, habár akkor a vállalat 20. születésnapját kívánta megünnepelni ezzel az ajándékkal – írja az MTI.

ToledoFotó: Northfoto

Hétmillió euróért nyaraltat

Az idei, spanyolországi nyaralás mintegy 7 millió euróba kerül az üzletembernek. Az alkalmazottak számára összesen 1650 szállodai szobát vettek ki, 70 autóbuszt és négy komplett, nagysebességű AVE különvonatot béreltek ki. Az egyhetes programban szerepel toledói és barcelonai kirándulás, bikaviadal és bevásárlókörút is. A Tiens Group multinacionális nagyvállalat a világ 190 országában van jelen, és mintegy 12 ezer embert foglalkoztat. Egyebek mellett érdekelt a biotechnológia, az egészségügy, a turizmus, az oktatás és a pénzügyi befektetések területén is.

A spanyol sajtó szerint Li Csin-jüant 5 milliárd euróra becsült vagyonával Kína 30 leggazdagabb embere között tartják számon.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek