Álommelót hirdetett egy szlovén ökofalu

  Új ökoresort nyílik Szlovéniában szeptemberben, kevesebb mint egy órás autóútra Ljubljanától. A vendégek pásztorkunyhókban alszanak majd, és néhány napig ők is részesei lehetnek az ott dolgozó pásztorok mindennapjainak. De addig is meghirdettek egy álommunkát.

  Galéria: Veliko ökofaluFotó: Eko resort pod Veliko planino / Facebook

  A Velika hegy közelében, a Kamniki-Savinja Alpok szívében nyíló környezetbarát üdülőhely egyedülálló szállást nyújt majd, de a nyitás előtt valódi állom munkát hirdetett - írja a Turizmus.com. A hely különlegessége abban áll, hogy lakói valódi pásztorkunyhókban alhatnak, a melegebb hónapokban pedig a pásztorok az ökofaluban is élnek és dolgoznak majd a vendégek körül.

  A Velika planina ökofalu a szeptemberi nyitás alkalmából amolyan pr-jelleggel kitalált álláshirdetésére a világ minden részéből várja a jelentkezőket, akik kettő vagy négy héten át dolgoznak majd ezen az egyébként valóban meseszerű helyen. Így aztán persze releváns tapasztalatot vagy bármilyen különleges képességet, tudást nem is várnak el a jelentkezőktől. A szerencsés kiválasztott feladata lesz a központ ügyeinek kezelése, programok szervezése a vendégek számára, és persze gondos gazdaként vigyáznia kell majd az ökoresort állataira és felelnie a napi betevőéért - ahogy az a Facebook oldalukon található videóban is látható.

  Your Website Title
  How to Share With Just Friends

  How to share with just friends.

  Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

  A környezetbarát turisztikai falu 24 faházban és egy nagyobb méretű sátorban kínál majd szállást. A fából készült házak mindegyikében lesz fürdőszoba, egy konyharészleg, és a teraszokat is napágyakkal szerelték fel. A vendégeket egy külön étteremben helyi ételekkel és italokkal kínálják. A látványtervekért nézegesse végig az alábbi galériánkat.

  Galéria: Veliko ökofaluFotó: Eko resort pod Veliko planino / Facebook
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!