Álommelót hirdetett egy szlovén ökofalu

Új ökoresort nyílik Szlovéniában szeptemberben, kevesebb mint egy órás autóútra Ljubljanától. A vendégek pásztorkunyhókban alszanak majd, és néhány napig ők is részesei lehetnek az ott dolgozó pásztorok mindennapjainak. De addig is meghirdettek egy álommunkát.

Galéria: Veliko ökofaluFotó: Eko resort pod Veliko planino / Facebook

A Velika hegy közelében, a Kamniki-Savinja Alpok szívében nyíló környezetbarát üdülőhely egyedülálló szállást nyújt majd, de a nyitás előtt valódi állom munkát hirdetett - írja a Turizmus.com. A hely különlegessége abban áll, hogy lakói valódi pásztorkunyhókban alhatnak, a melegebb hónapokban pedig a pásztorok az ökofaluban is élnek és dolgoznak majd a vendégek körül.

A Velika planina ökofalu a szeptemberi nyitás alkalmából amolyan pr-jelleggel kitalált álláshirdetésére a világ minden részéből várja a jelentkezőket, akik kettő vagy négy héten át dolgoznak majd ezen az egyébként valóban meseszerű helyen. Így aztán persze releváns tapasztalatot vagy bármilyen különleges képességet, tudást nem is várnak el a jelentkezőktől. A szerencsés kiválasztott feladata lesz a központ ügyeinek kezelése, programok szervezése a vendégek számára, és persze gondos gazdaként vigyáznia kell majd az ökoresort állataira és felelnie a napi betevőéért - ahogy az a Facebook oldalukon található videóban is látható.

Your Website Title
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

A környezetbarát turisztikai falu 24 faházban és egy nagyobb méretű sátorban kínál majd szállást. A fából készült házak mindegyikében lesz fürdőszoba, egy konyharészleg, és a teraszokat is napágyakkal szerelték fel. A vendégeket egy külön étteremben helyi ételekkel és italokkal kínálják. A látványtervekért nézegesse végig az alábbi galériánkat.

Galéria: Veliko ökofaluFotó: Eko resort pod Veliko planino / Facebook
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek