Autóval a 66-os úton: itt az Irodák Viadalának harmadik fordulója

Lezárult az Irodák Viadalának második fordulója, és már itt is a harmadik versenyfeladat. Ezúttal Amerika leghíresebb útjának megismertetése a cél. Szavazzon a legjobbra, repjegyekkel lehet gazdagabb.

Az Irodák Viadalának második fordulóját elsöprő fölénnyel a JTB Hungary nyerte, a második helyen holtverseny alakult ki a Tensi Holiday és az M&America Kft. között. A JTB ajánlatában az egzotikus Malajziát és Borneót fedezhetik fel a turisták raftingolva, búvárkodva, vízisíelve és túrázva.

Galéria: Autóval a 66-os útonImages Etc Ltd / Europress / Getty

 A következő feladat: utazás James Dean nyomában

A harmadik fordulóban az American Service Travel és az Opál Travel méri össze tudását. A feladatot Jaksity Kata adta fel az irodáknak, "James Dean nyomában a Route 66 mentén" jeligére. A műsorvezető által adott feladat egy kéthetes, autós családos ajánlat elkészítése, az alábbiak szerint:

a túra útvonala opcionálisan alakítható, akár az egész útvonal bejárható, de választható egy hosszabb szakasza is, amelyet alaposabban megismerhetünk,
érintsen több olyan ikonikus gyorséttermet, amelyeket érdemes felkeresni, legyen lehetőség a helyi specialitások kipróbálására,
nyíljon lehetőség az USA történelmének, az egyes államok szokásainak és kultúrájának megismerésére valamilyen formában (múzeumok, nemzeti parkok, rezervátumok, vadnyugat, barlangok),
a program gyerekek számára is élvezhető legyen.

Mi ez az egész?
Az Irodák Viadala során öt fordulón keresztül mérhetik össze erejüket a játékra jelentkezett utazásszervezők. Az irodák hétről-hétre egy-egy neves turisztikai szaktekintély, híresség által kitalált összetett utazási feladatot kapnak, melyekre minél kreatívabb ajánlatot kell kidolgozniuk. Olvasóinknak pedig nincs más dolga, mint kedvencet választani. A verseny végén az egyes fordulók során legtöbb közönségszavazatot kapott ajánlatokat kidolgozó irodák mérik össze erejüket. Eredményhirdetésre szeptember 30-án kerül sor.

A versenyzők

American Service Travel: "A Route 66 évente 13 millió látogatót csábít hosszabb-rövidebb utazásra. Az elszánt utazók 2448 mérföldes utat tehetnek meg Chicagótól egészen Los Angelesig, az igazi amerikai életérzés nyomában autózva Amerika főutcáján. A világon egyedülálló hangulatú, ikonikus éttermek (dinerek), az amerikai road movie-kból ismert neon táblás motelek és megannyi sajátosan bizarr, de mindenképp érdekes látványosság várja a látogatókat. Ajánlatunkban épp ezekre az ikonikus helyekre fektetjük a hangsúlyt, a teljesség igénye nélkül, de gondoskodva arról, hogy kicsik és nagyok egyaránt felejthetetlen élményben részesüljenek! Ahogy a dalban is elhangzik: „Get your kicks on Route 66!" A részletes ajánlatot itt tudják megnézni.

Galéria: Autóval a 66-os útonSiqui Sanchez / Europress / Getty

 Opál Travel: "Autós körutazás Amerikában 18 nap alatt Chicagótól Los Angelesig – Élje át az amerikai szabadság mítoszát, egyszerűen egy autóba ülve családjával, a mindennapi élet gondjai nélkül, több száz mérföldön keresztül a nyílegyenes országúton, csodálatos helyszíneken. Vegyen részt egy kulturális utazáson az Országutak Anyján (Mother Road), ahol a cowboyok is jártak. A mítosz él." A részletes ajánlatért ide kattintson.

Szavazzon és nyerjen!

A harmadik fordulóban szereplő utazási irodák ajánlataira szeptember 14-től lehet szavazni. A játékosok az egyes fordulók során szavazataikat az adott forduló utolsó napján déli 12 óráig adhatják le. A nyertes játékost azon személyek közül sorsolják ki, akik a nyereményjáték valamelyik fordulójában szavaztak és a szavazás során a honlapon adataikat hiánytalanul megadták. Szavazni ide kattintva tud.

A játék fődíja két darab, egyenként 100 ezer forintértékű (illetékkel és adókkal értendő) repülőjegy, amit a nyertes a versenyben résztvevő irodák valamelyikében foglalhat le. A megjelölt értékhatáron belül a nyertes maga választhatja meg az úti célt.

A játék szervezője az Amadeus, a nemzetközi turisztikai iparág fejlett technológiai megoldásainak és adatfeldolgozó szolgáltatásainak globális beszállítója.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek