Sportosan Délkelet-Ázsiában: itt az Irodák Viadalának második fordulója

Lezárult az Irodák Viadalának első fordulója, a második kör résztvevői már felsorakoztak a rajtvonalnál. Az aktuális feladat egy sportos délkelet-ázsiai élménytúra megszervezése. Szavazzon a legjobbra, és így nyereményjátékunkon is részt vehet.

Az Avenida Travel nyerte Irodák Viadalának szeptember 7-én zárult első fordulóját, melyben világraszóló gasztrokalandok témában kellett az utazási irodáknak ajánlatot készíteni. A forduló győztese Lisszabonba invitálta az érdelődőket, izgalmas piaclátogatással, a helyiek kedvenc kikötői éttermével, tengerparti kávézással és brazil vacsorával.

A második feladvány különleges tájakra repít
Galéria: Sportosan Délkelet-Ázsiában
Fotó: Tensi Holiday

Sportosan Ázsiában

A második fordulóra szeptember 8-án déltől lehet szavazni, és ezúttal a JTB Hungary, az M & Amerika Kft. és a Tensi Holiday méri össze erejét. A feladatot Katus Attila aerobik világbajnok adta fel az irodáknak, "két hetes aktív, sportos kikapcsolódás Ázsiában" jeligére. A sportoló kritériumai a következők voltak:

  • A túra érintsen több olyan műemléket, romvárost, amelyeket érdemes és javasolt felkeresni kulturális jelentőségük okán
  • legyen benne vadvízi evezés, vagy rafting, biciklizés, és speciális hegymászó-készséget vagy felszerelést nem igénylő hegyi túra,
  • nyíljon mód az egzotikus állatvilág megismerésére valamilyen formában (vadaspark, rezervátum, vagy dzsungeltúra során),
  • valamint legyen lehetőség könnyűbúvárkodás kipróbálására is,
  • mindezt Délkelet-Ázsiában, országok megkötése nélkül.
Mi ez az egész?
Az Irodák Viadala során öt fordulón keresztül mérhetik össze erejüket a játékra jelentkezett utazásszervezők. Az irodák hétről-hétre egy-egy neves turisztikai szaktekintély, híresség által kitalált összetett utazási feladatot kapnak, melyekre minél kreatívabb ajánlatot kell kidolgozniuk. Olvasóinknak pedig nincs más dolga, mint kedvencet választani. A verseny végén az egyes fordulók során legtöbb közönségszavazatot kapott ajánlatokat kidolgozó irodák mérik össze erejüket. Eredményhirdetésre szeptember 30-án kerül sor.

Indonéz szigetvilág, Thaiföld és Kambodzsa, vagy Malajzia?

A három induló jelentősen különböző, viszont hasonlóan izgalmas célpontokat választott, és aktív programokban sem lesz hiány. Egy kis ízelítő az ajánlatokból:

M&Amerika Kft.: "A tizenkét napos aktív pihenés alatt megismerheti Balit, ahol az egyedülálló balinéz kultúra, a dzsungellel fedett hegyek és az emberek mind maradásra csábítanak. Lombokon lehetőség nyílik túrázni a Rinjani vulkán oldalán, majd Gili Meno szigetén önfeledt strandolás és nyaralással zárul a program. Óceánok, vulkánok, romtemplomok, egzotikus állatvilág: Délkelet-Ázsia álomszigetei kicsit másképp. A programban rafting, vulkántúra, bringatúra, balinéz táncest, ragadozó állatok: például a varánuszok, egzotikus madarak és majmok etetése, vízi élővilág, gyönyörű templomok, rizsteraszok és tengerpartok, a megszokottól eltérően, sok élménnyel és látnivalóval, a legjobb ár-érték arányban."

Bali, Indonézia
Galéria: Sportosan Délkelet-Ázsiában
Fotó: Bloomberg / Europress / Getty

Tensi Holiday: "Egy jó koktél színes, egzotikus, tettekre sarkall és egy izgalmas világba repít. Ha részt vesz a Tensi 'Délkelet-ázsiai élménykoktél' nevű kéthetes utazásán, hasonló élményben lesz része. Vágjon bele, és merüljön el Ázsia színes forgatagában! Ismerje meg Kambodzsa és Thaiföld ősi kulturális emlékeit, és csodálatos állat,- és növényvilágát, majd adja át magad a pihenésnek és mozgás élvezetének, legyen szó vízisportról, dzsungeltúráról, vagy éppen sziklamászásról. Felfedezésre várnak a helyi eldugott falvak, az ottélők mindennapjai és arra is lesz mód, hogy kilépjen az átlag európai turista szerepéből, és akár aktívan segítsen egy helyi közösségnek! Ugye alig várja, hogy elmerüljön az ázsiai ízek, illatok és színek egzotikus világában és megízlelje koktélunkat, melyet két alap hozzávalóból kevertünk? Utazzon velünk Kambodzsa és Thaiföld különleges tájaira!"

Csónakázás Thaiföldön
Galéria: Sportosan Délkelet-Ázsiában
Fotó: Tensi Holiday

JTB Hungary: "Aktív kikapcsolódás Malajziában és Borneón – rafting, búvárkodás, vízisí és túrázás: Malajzia igazi trópusi ország, színpompás gyümölcsöket és fűszereket kínáló piacokkal, hatalmas esőerdőkkel és festői szigetekkel. Emellett valóságos olvasztótégelye is Ázsia népeinek és kultúráinak: itt jól megférnek egymás mellett a mecsetek, a kínai pagodák, a hindu szentélyekkel és még a modern felhőkarcolók is. Az ország különleges természeti adottságainak és tájainak köszönhetően ideális helyszín arra, hogy a délkelet-ázsiai kultúra megismerése mellett elmerüljünk a természetben, és aktívan kikapcsolódjunk, akár a túrázás, akár a vízi sportok állnak szívünkhöz legközelebb."

Búvárkodás Borneón
Galéria: Sportosan Délkelet-Ázsiában
Fotó: Ullstein Bild / Europress / Getty

Szavazzon és nyerjen!

A második fordulóban szereplő utazási irodák ajánlataira szeptember 8-án déltől lehet szavazni. A játékosok az egyes fordulók során szavazataikat az adott forduló utolsó napján déli 12 óráig adhatják le. A nyertes játékost azon személyek közül sorsolják ki, akik a nyereményjáték valamelyik fordulójában szavaztak és a szavazás során a honlapon adataikat hiánytalanul megadták. A részletes ajánlatokat itt tudja elolvasni, és szavazni ide kattintva tud.

A játék fődíja két darab, egyenként 100 ezer forintértékű (illetékkel és adókkal értendő) repülőjegy, amit a nyertes a versenyben résztvevő irodák valamelyikében foglalhat le. A megjelölt értékhatáron belül a nyertes maga választhatja meg az úti célt.

A játék szervezője az Amadeus, a nemzetközi turisztikai iparág fejlett technológiai megoldásainak és adatfeldolgozó szolgáltatásainak globális beszállítója.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek